Знаете ли какво причинява косопада? Експертите казват, че загубата на коса

...
Знаете ли какво причинява косопада? Експертите казват, че загубата на коса
Коментари Харесай

Сложете тези 2 съставки в шампоана си и забравете за косопада

Знаете ли какво предизвиква косопада? Експертите споделят, че загубата на коса е обвързвана с разнообразни фактори, като стрес, бременност, менопауза, загуба на тегло и така нататък

Но други аргументи могат да ускорят този развой и да допринесат за загубата на коса. Стресът може да аргументи хормонален дисбаланс и да докара до несъразмерна загуба на коса.

Представяме Ви рецепта за домакински шампоан, която може да ви помогне да разрешите този проблем.

Как да си извършите личен шампоан за коса?

Първото нещо, от което се нуждаете, е да купите натурален шампоан с неутрално рН. Можете да употребявате елементарен бебешки шампоан. Този шампоан се употребява като съществена съставна част, само че също се нуждаем от още 3 съставки. Необходимо е да добавите етерично масло от розмарин. Той е съвършен за увеличение на притока на кръвта към скалпа, като по този метод се подсигурява здравината на косата. В допълнение, ще ви е належащо етерично масло от лимон. Той е ободрителен и е отличен антисептик. И третото е, че ще ви трябват 2 капки витамин Е, които можете да купите в аптеките. Витамин Е е доста потребен при загуба на коса. Той ще спре този ужасяващ развой.

Така че, рецептата за шампоана е:

Добавете 10 капки етерично масло от розмарин и 10 етерично масло от лимон в шампоана. След това прибавете 2 капсули витамин Е. Разклатете добре преди да употребявате шампоана.

Метод на приложение:

Много е значимо този домакински шампоан да се употребява всеки ден. Нанесете го върху косата и я разтривайте леко в скалпа с нежни масажиращи придвижвания в продължение на няколко минути. Оставете да работи в продължение на 10 минути. След това изплакнете с топла вода.

Вие ще бъдете изумени от резултатите. След няколко седмици ще забележите, че косата ви стартира да пораства и стопира да пада!/ Zdrave.to

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР